Sectors

Grandvalira

Grandvalira està situada al nord del principat d’Andorra, a la zona de la frontera amb França. L’espai que ocupa pertany a dos de les set parròquies andorranes (Encamp i Canillo) i té 6 accessos diferents a pistes, tots al llarg de la carretera general 2, coneguda com a carretera de França.

GRANDVALIRA-CANILLO

Gràcies a la facilitat del nivell de les pistes, Grandvalira-Canillo és ideal per a famílies i debutants per a un primer contacte amb la neu. Es troba emmarcat en un nucli urbà on es respira un ambient tranquil i sense aglomeracions. Disposa d’un telecabina amb capacitat per a 8 persones que transporta els esquiadors a un dels enclavaments naturals més destacats d’Andorra, la vall del Forn.

A l’estiu les famílies hi trobaran el Family Park, on podran gaudir d’una sèrie d’activitats gratuïtes com el minigolf (a partir de 3 anys) i l’àrea infantil (jocs a l’aire lliure per a nens i nenes d’entre 4 i 11 anys).

GRANDVALIRA-ENCAMP

Grandvalira-Encamp és el primer accés del domini des d’Espanya i el més pròxim al nucli comercial d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany. El Funicamp, un funitel de 6 km, connecta en 15 minuts la ciutat d’Encamp amb la zona de Solanelles, on es pot gaudir d’una de les millors vistes panoràmiques del domini.

GRANDVALIRA-EL TARTER

Grandvalira-El Tarter és un dels sectors més dinàmics de l’estació i està dissenyat per practicar l’esport més extrem. Hi trobem l’snowpark El Tarter, on es concentra l’activitat més important de freestyle del sud d’Europa. S’hi pot gaudir de l’activitat d’esquí ratrac, diferents descensos fora de pista. En aquest sector les famílies també troben una variada oferta per als més petits, un circuit de neu infantil i moltes animacions. La nit del Tarter és una de les nits més animades i variades.

A l’estiu, el sector compta amb el primer kàrting d’Andorra. Inaugurat l’estiu de 2009 i dissenyat pels germans Jordi i Marc Gené, el kàrting inclou un circuit per a adults i un altre per a infants.

GRANDVALIRA-SOLDEU

Situat estratègicament al centre del domini, Grandvalira-Soldeu disposa de pistes grans i descensos extrems per als amants de la millor neu, tot en el marc d’un entorn natural excepcional. És un bon enclavament per a famílies i compta amb una oferta hotelera àmplia i variada de gran qualitat. A més, Soldeu és molt recomanable per a la gent jove, ja que concentra una gran oferta de locals nocturns. Durant els mesos de calor, els amants de la bicicleta hi tenen una cita amb el Grandvalira Mountain Bike Park, amb diferents recorreguts, circuits i modalitats per a tots els gustos.

També hi ha el Grandvalira Golf Soldeu, el camp més alt d’Europa, situat a 2.000 m d’altura. Sorprenent. Una última dada, Grandvalira-Soldeu serà la seu de la Copa del Món d’Esquí Alpí 2012.

GRANDVALIRA-GRAU ROIG

És l’únic sector que no té nucli residencial i destaca pels seus paisatges, dels més espectaculars d’Andorra, que el converteixen en el sector més verge del domini. Grandvalira-Grau Roig compta amb pistes de tots els nivells i amb un circuit de neu infantil situat al bosc. A més, és un dels centres neuràlgics de l’aventura i s’hi pot gaudir d’excursions amb trineus tirats per gossos, raquetes de neu o motos de neu.

GRANDVALIRA-PAS DE LA CASA

A les condicions òptimes de neu de Grandvalira-Pas de la Casa se sumen els amplis vessants i una varietat de nivells de pistes que permeten gaudir al màxim dels esports de neu. El Pas de la Casa és, a més, un aparador interminable de preus interessants, per aquesta raó està considerada una de les millors zones d’Andorra per comprar. La nit hi és més dinàmica que a qualsevol altre lloc: pubs i festes multitudinàries justifiquen que sigui un dels sectors més atractius per a la gent jove.