Palau de Gel d’Andorra Canillo Aparthotel Llempo
Palau de Gel d’Andorra El Palau de Gel situat al cor de Canillo, als peus de l'estació d'esquí de Grandvalira ia 15 min. De capital (Andorra la Vella).
Canillo Canillo sembla estar organitzada entorn del Palau de Gel, un complex esportiu com la pista de gel olímpica a Andorra
Aparthotel Llempo L’apart hotel Llempo us acull tant estiu com hivern al cor del principat d’Andorra. Dels estudis als apartaments de dos habitacions

L’aparthotel Llempo

L’apart hotel Llempo us acull tant estiu com hivern al cor del principat d’Andorra. Dels estudis  als apartaments de dos habitacions, hem tingut cura d’oferir als nostres ostes el millor confort amb la finalitat de que la seva estada sigui una experiència inoblidable.

El Llempo esta situat al centre del poble de Canillo. Escollin el nostre establiment, gaudireu de molts avantatges d’aquest bonic poble de muntanya. Encara que de petites dimensions esta dotat de infraestructures esportives de ultima generació, de tot tipus de comerç necessari per no haver-vos de  desplaçar, així com de restaurants i bars.
Pels amats de l’esqui que sàpiguen que estan allotjats a uns metres de un dels telecabines que porten a l’estació de Grandvalira.
Pel que fa als nostres ostes de l’estiu, desitjosos de descobrir  el Pirineu, Canillo es un punt de partida de moltes excursions i de vies ferratta.

Palau de Gel d’Andorra

Perquè la seva estada sota el signe de la relaxació i l’esport, oferim un passi d’accés il · limitat a la Palau de Gel situat just al costat de la Llempó.

Més informació

Esquí

En elegir a romandre a Aparthotel Llempó, està a pocs metres de les pistes d’esquí de Grandvalira.

Més informació

Les apartaments

Del estudi fins al T2, tots els nostres apartaments estan llogats totalment moblats i equipats.

Més informació