Grandvalira Familly Park

El Grandvalira Family Park, situat a Grandvalira-Canillo, té una àrea d’oci i jocs on grans i petits podran experimentar la diversió a la muntanya. Al Circuit Fornatura es pot descobrir la fauna i la flora de la zona amb jocs pedagògics per despertar els 5 sentits. A més, el parc té una zona d’atraccions a plena natura amb moltes opcions per divertir-se. Els més petits poden gaudir de la zona de lleure ja que compta amb tobogans, passarel·les, ponts penjants i altres mòduls; una zona de castells inflables, una piscina de boles i una àrea de jocs a l’aire lliure, com per exemple, els jocs tradicionals de taula en format gegant.

El Family Park compta amb una zona d’activitats amb moltes opcions per divertir-se en família:

 • Zona infantil
 • Mini-golf
 • Patinets d’Aigua i Piragües
 • Tubbing (tobogan de descens)
 • Circuit de vehicles elèctrics
 • Llits elàstics
 • Acrojump
 • Arapahoe
 • Tir amb arc
 • Passeig amb cavalls i amb rucs
 • Devalkart (karts sense motor)
 • Fornatura
 • Submarinisme d’alta muntanya

Les activitats

ÀREA INFANTIL (de 3 a 11 anys)

Canillo comptarà amb una zona exclusiva per a nens i nenes d’entre 3 i 11 anys. Una zona d’activitats en plena natura amb infinitat d’opcions per divertir-se. Es podrà gaudir d’una zona de lleure que compta amb tobogans, passarel∙les, ponts penjats i altres mòduls, una zona de castells inflables, una piscina de boles i una àrea de jocs a l’aire lliure, com els innovadors jocs de taula gegants per tal que els més petits es diverteixin mentre gaudeixen de la muntanya.

MINIGOLF (a partir de 3 anys)

Pren contacte amb aquest esport mentre gaudeixes de l’entorn natural que t’envolta. Activitat ideal per gaudir en família, ja que tant petits com grans poden jugar a la mateixa partida.

PATINETS D’AIGUA I PIRAGÜES (infants a partir de 3 anys, acompanyats d’un adult)

Gaudeix del Llac del Forn d’una manera diferent, realitzant passejades en patinet o iniciant-te en la conducció de piragües a Grandvalira-Canillo. Disposem de dos divertides embarcacions ideals per a tota la família.

TUBBING (a partir de 3 anys)

Baixar de forma ràpida i atrevida per una pista sobre un donut inflable. Permet gaudir de la sensació de baixar lliscant a tota la família.

CIRCUIT DE VEHICLES (entre 3 i 6 anys)

Un circuit de vehicles elèctrics per a que els nens puguin gaudir el que se sent conduir el seu propi cotxe.

LLITS ELÀSTICS (de 3 a 11 anys)

Poder saltar tant alt com les muntanyes fins a tocar el cel, fer piruetes a l’aire, cridar sense que ningú t’escolti. Aquesta és l’activitat per als més menuts que permet sentir-te lliure com un ocell i lleuger com una ploma.

ACROJUMP (a partir de 6 anys i adults)

Llits elàstics amb unes gomes per subjectar-se i que permeten botar.

ARAPAHOE (a partir de 6 anys)

Trineu de muntanya amb rodes arrossegat per gossos. El substitut del múixing a l’estiu. Aquesta activitat sorprendrà a tota la família, que experimentarà una agradable passejada entre els boscos de l’entorn del Llac d’El Forn, a més de gaudir del contacte amb els intel·ligents gossos de múixing. Aquesta activitat s’adequa a totes les edats i nivells.

TIR AMB ARC (a partir de 6 anys)

Els nostres monitors us donaran totes les explicacions necessàries sobre l’ús i les tècniques d’aquest esport.

PASSEJADES A CAVALL I EN RUC (cavall a partir de 10 anys i ruc entre 6 i 11 anys)

Activitat pensada pels més petits, ja que podran gaudir d’una passejada sense cansar-se, muntats al damunt d’aquests simpàtics animals.

DEVALKART (a partir d’11 anys i adults)

Per gaudir de la sensació de velocitat al voltant d’aquesta divertida modalitat de karts sense motor. Hi ha la possibilitat de fer descensos des del circuit de Canillo fins al llac de El Forn.

FORNATURA (totes les edats)

Circuit que permet als visitants conèixer la flora i la fauna de la zona mitjançant els sentits: oïda, olfacte o vista. Els visitants podran descobrir, mitjançant jocs pedagògics al llarg del recorregut, als seus habitants. Es poden sentir els cants dels ocells o el soroll que fan les marmotes a l’olorar una grandalla